Sijainti

Eläinlääkäriasema Status sijaitsee kävelyetäisyydellä keskustasta, mutta klinikalle pääset helposti myös autolla, koska Pyynikintorilla on paljon ilmaista parkkitilaa.

Eläinlääkäriasema Status
Pyynikintori 8
33230 Tampere

 

Sijaitsemme kävelyetäisyydellä keskustasta, mutta klinikalle pääset helposti myös autolla, koska Pyynikintorilla on paljon ilmaista parkkitilaa.

Auton saa parkkiin Pyynikintorille, jossa viikolla on neljän tunnin kiekkopaikkoja ja iltaisin ja viikonloppuisin vapaa paikoitus. Jos Pyynikintorin kaikki paikat ovat täynnä, muista tarkistaa myös parkkipaikka Heinätorin takana, jossa on lisää paikkoja. Myös tienvarsipaikoille voi jättää auton, mutta tarkastathan pysäköintisäännöt liikennemerkeistä.

 

Pyynikintorilta otetaan katse kaupungin suuntaan, jolloin yleensä on helpoin kiintopiste R-kioski. Lähde suuntaamaan R-kioskia kohti ja pian näet Pyynikintorin ja Pirkankadun kulmauksessa turkoosit teippaukset ja ikkunoissa lukee isolla Status. Sisäänkäynti on talon kulmasta, ja ovi on lukossa. Soita ovikelloa, niin tulemme avaamaan oven!

Jos lemmikkisi ei pysty kävelemään ja on liian iso kannettavaksi Pyynikintorilta, voit ajaa auton suoraan oven eteen jalkakäytävälle tai R-kioskin luo jalkakäytävälle. Soita Statuksen numeroon, niin tulemme auttamaan sisäänkannossa!

Eläinlääkäriasema Status on Pyynikintorilla, Tampereen keskustassa sijaitseva yksityinen ja täysin suomalainen eläinlääkäriasema.