Sijainti

Eläinlääkäriasema Status sijaitsee kävelyetäisyydellä keskustasta, mutta klinikalle pääset helposti myös autolla, koska Pyynikintorilla on paljon ilmaista parkkitilaa.

Eläinlääkäriasema Status
Pyynikintori 8
33230 Tampere

 

Sijaitsemme kävelyetäisyydellä keskustasta, mutta klinikalle pääset helposti myös autolla, koska Pyynikintorilla on paljon ilmaista parkkitilaa. Myös ratikka- ja linja-autoyhteydet Pyynikintorille ovat hyvät.

Auton saa parkkiin Pyynikintorille, jossa viikolla on neljän tunnin kiekkopaikkoja ja iltaisin ja viikonloppuisin vapaa paikoitus. Jos Pyynikintorin kaikki paikat ovat täynnä, muista tarkistaa myös parkkipaikka Heinätorin takana. Myös tienvarsipaikoille voi jättää auton, mutta tarkastathan pysäköintisäännöt liikennemerkeistä.

 

Pyynikintorilta otetaan katse kaupungin suuntaan, jolloin yleensä helpoin kiintopiste on R-kioski. Lähde suuntaamaan R-kioskia kohti ja pian näet Pyynikintorin ja Pirkankadun kulmauksessa meidät. Sisäänkäynti on talon kulmasta, ja ovi on lukossa. Soita ovikelloa, niin tulemme avaamaan oven!

Jos lemmikkisi ei pysty kävelemään ja on liian iso kannettavaksi Pyynikintorilta, voit ajaa auton suoraan oven eteen jalkakäytävälle tai R-kioskin luo jalkakäytävälle. Soita Statuksen numeroon, niin tulemme auttamaan sisäänkannossa!

Eläinlääkäriasema Status on Pyynikintorilla, Tampereen keskustassa sijaitseva yksityinen ja täysin suomalainen eläinlääkäriasema.