Klinikka

Status on vanhan pankin tiloissa, ja näistä ajoista on vielä nähtävissä kellarissa oleva pankkiholvi ja isossa vastaanottohuoneessa oleva seinään upotettu kassakaappi. Huoneet ovat korkeat ja odotushuone avara ja valoisa.

 

Sijainti on loistava Pyynikintorin kupeessa, ja omistajat voivat lemmikin hoidon aikana käydä vaikka kävelyllä ihastelemassa Pyynikin upeita vanhoja rakennuksia tai näkötornia.

Alusta lähtien haluttiin tehdä klinikasta mahdollisimman kotoisa, mutta kuitenkaan vaarantamatta tilojen hygieenisyyttä. Samalla haluttiin tehdä jotain erilaista, mihin ollaan yleensä eläinlääkäriasemilla totuttu. Odotustilasta haluttiin iso ja miellyttävä, vähentämään erityisesti päivystysluontoisesta eläinlääkärikäynnistä aiheutuvaa stressiä.

 

Vastaanottohuoneita on kaksi, isompi ja pienempi. Pienemmän vastaanottohuoneen vieressä on röntgen, ja tässä huoneessa yleensä tehdään ultraäänitutkimuksetkin, sillä huoneen saa täysin pimeäksi.

Koko klinikan keskus on iso ”akuuttitila”, jossa tehdään suurin osa toimenpiteistä sekä paperityöt. Potilaiden häkit haluttiin ehdottomasti samaan tilaan, sillä näin sairaalapotilaat ovat koko ajan valvovan silmän alla. Myös laboratorio on samassa tilassa.

 

Heti ”akuuttitilan” vieressä on henkilökuntatilat. Sairaalaosaston päädystä löytyy puolestaan leikkaussali, että leikkauspotilaat saa siirrettyä lyhyen matkan päähän heräilemään. Kaiken kaikkiaan tilat ovat miellyttävät niin omistajille, lemmikeille kuin myös henkilökunnalle!

Eläinlääkäriasema Status on Pyynikintorilla, Tampereen keskustassa sijaitseva yksityinen ja täysin suomalainen eläinlääkäriasema.