Ajankohtaista

Tällä sivulla julkaisemme ajankohtaisia tiedotteita, esimerkiksi vierailevista eläinlääkäreistä, uusista tuulista tai poikkeuksista normaaliin toimintaan.

Uusimmat tiedot saa ensimmäisenä Facebookin kautta. 

Tiedotus koronavirus-toimenpiteistä Statuksessa

Teemme kaikkemme turvataksemme työntekijöiden, asiakkaiden sekä lemmikkien hyvinvoinnin. Toivomme siis, että kaikki ymmärtävät tämän erityistilanteen, vaikka emme voikaan sinä aikana tarjota ihan samanlaista asiakaspalvelua kuin aiemmin.

Jos lemmikkinne on ollut Statuksessa jo potilaana, voimme hoitaa tietyt asiat, esim. reseptinuusinnat puhelimitse tai sähköpostitse. Jos kuulostaa siltä, että lemmikin vointi on huolestuttava, pyydetään lemmikki vastaanotolle.

 

VASTAANOTOLLA:

 

Odotustilamme on suuri, joten turvavälejä on helppo noudattaa. Yritämme myös jaksottaa potilaita päivystyksessä niin, että odotushuone ei olisi täynnä. Toivomme silti edelleen, että lemmikkiä tulisi saattamaan mahdollisuuksien mukaan vain yksi henkilö (poislukien eutanasiat).

 

Klinikalle ei saa tulla, jos taloudessanne on koronavirustartunta, olette karanteenissa, tai teillä on koronavirukseen sopivia oireita. Tällöin tulee löytää esim. ystävä tai naapuri tuomaan lemmikki vastaanotolle. Pyydämme myös ilmoittamaan tällaisesta jo puhelimessa ajanvarauksen yhteydessä, että voimme varautua suojaamalla henkilökuntaa entisestään.

Vastaanotolla on mahdollisuus käsienpesuun, ja käsidesin käyttöön.

 

Pidättehän henkilökuntaan ainakin kahden metrin välimatkan. Tämä tarkoittaa valitettavasti sitä, että omistaja ei voi pitää kiinni lemmikistä tutkimuksen ajan. Toivomme ymmärrystä asiassa. Pysyttehän myös turvallisen välimatkan päässä vastaanottotiskistä sisään- ja uloskirjauksen ajan.

 

HUOM! Eutanasiatilanteissa lemmikkiä ei missään vaiheessa eroteta omistajasta, sillä ymmärrämme, että vaikean päätöksen edessä pienikin aika erossa voi tuntua ylitsepääsemättömältä. Meillä on kuitenkin protokolla tähänkin tilanteeseen tartuntariskin minimoimiseksi, joten toivomme, että seuraatte henkilökunnan ohjeita.

 

Desinfioimme klinikkaa sekä kosketuspintoja (ovenkahvat, maksupääte) useasti.

 

Kiitoksia ymmärryksestä! Tällä haluamme varmistaa henkilökunnan kyvyn työskennellä ja minimoida tartuntariskin myös asiakkaiden välillä!

Eläinlääkäriasema Status on Pyynikintorilla, Tampereen keskustassa sijaitseva yksityinen ja täysin suomalainen eläinlääkäriasema.