Henkilökunta

Jonna Korkeamäki

eläinlääkäri

 

Jonna valmistui keväällä 2017. Eläinlääkärin työt hän aloitti alkuvuonna 2016 tehden kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia ympäri Suomea. Loppuvuonna 2017 Jonna aloitti Evidensia Hattulan eläinsairaalassa ja on siitä asti työskennellyt eri eläinsairaaloiden päivystys- ja tehotiimeissä. Hattulan lisäksi päivystyskokemusta on karttunut Tammiston eläinsairaalasta, sekä Omaeläinsairaala Mevetistä.

 

Ammatillisina mieleenkiinnonkohteina Jonnalla on erityisesti akuutti- ja tehohoito, sekä pehmysosakirurgia. Tulevaisuuden haaveena on jatkokouluttautua syvemmin akuutti- ja tehohoitoon.

Marika Lakkala

Marika Lakkala

klinikkaeläinhoitaja

Statuksen perustajajäsen

Marika valmistui vuonna 2014, mutta aloitti työskentelyn eläinklinikka Viksussa jo vuonna 2013. Sen jälkeen Marika siirtyi Evidensia Hattulan eläinsairaalaan, jossa oli aina Statuksen perustamiseen asti.

 

Marika on oikea tehopakkaus ja parhaimmillaan silloin, kun on kiire ja monta rautaa tulessa.

Laura Hynninen

Laura Hynninen

klinikkaeläinhoitaja

Statuksen perustajajäsen

Laura valmistui vuonna 2009 ja työskenteli Evidensia Hattulan eläinsairaalassa kymmenen vuotta Statuksen perustamiseen asti. Vuonna 2013-2014 Laura työskenteli myös Yliopistollisessa eläinsairaalassa.

 

Laura on erityisen hyvä monitoroimaan anestesiaa ja paljon aikaa vierähtää siksi leikkaussalissa. Laura pyörittää myös omaa hevostalliaan vapaa-ajallaan.

Milla Lehtinen

eläinlääkäri

Milla aloitti eläinlääkärin työt v. 2004 tekemällä sijaisuuksia kunnissa ja eläinlääkäriasemilla ympäri Suomea. Vuodesta 2006 lähtien Milla on työskennellyt pelkästään pieneläinten parissa päivystys- ja sairaalatyössä sekä arkipraktiikassa. Tällä hetkellä Milla pyörittää omaa eläinlääkäriasemaa Tammisaaressa ja päivystää kerran kuussa Statuksessa.

 

Ammatillisina mielenkiinnonkohteina Millalla on akuuttihoito, sisätaudit ja pehmytosakirurgia.

 

Vapaa-ajan Milla käyttää lähinnä omien eläinten (neljä koiraa ja kolme kissaa) kanssa puuhasteluun.

Eläinlääkäriasema Status on Pyynikintorilla, Tampereen keskustassa sijaitseva yksityinen ja täysin suomalainen eläinlääkäriasema.