Henkilökunta

Saara Hiippala

Saara Hiippala

eläinlääkäri

DVM PgCert (Veterinary Medicine and Surgery)

Saara valmistui vuonna 2013 ja on sen jälkeen työskennellyt pieneläinklinikoilla ja pieneläinpainotteisessa sekapraktiikassa ympäri Suomea. Vuosina 2014 ja 2015 Saara aloitti pieneläinjatkotutkinnon Englannissa Nottinghamin yliopistossa ja teki vuoden mittaisen internatuurin Pride Veterinary Centre -spesialistisairaalassa.

 

Saara tapasi australialaisen miehensä internivuoden aikana, joten Englannista matka jatkui Sydneyyn Australiaan. Australia ei ollut täysin tuntematon aiemminkaan, sillä 2012 Saara teki Queenslandin yliopiston eläinlääketieteellisessä klinikkaharjoitteluvuotensa. Vuonna 2018 vuonna hän läpäisi North American Licensing Examination (NAVLE) -kokeen, ja ECFVG-tasokokeet Yhdysvalloissa voidakseen harjoittaa eläinlääkärin ammattia myös Australiassa. Töitä löytyikin hektisestä pieneläinsairaalasta, joka ottaa vastaan myös villieläimiä.

 

Saaran erityisiä mielenkiinnon kohteita ovat vaativat sisätautipotilaat, moniongelmaiset eläimet, tehohoito, anestesia, hätätapaukset, ja eläinvanhusten kokonaisvaltainen terveydenhuolto (suun kunto, nivelrikko). Saara ottaa kuitenkin ilolla vastaan kaikki potilaat, oli sitten kyse rokotuksista, ihovaivasta, hammasremontista tai leikkauksesta. 

Marika Lakkala

Marika Lakkala

klinikkaeläinhoitaja

Statuksen perustajajäsen

Marika valmistui vuonna 2014, mutta aloitti työskentelyn eläinklinikka Viksussa jo vuonna 2013. Sen jälkeen Marika siirtyi Evidensia Hattulan eläinsairaalaan, jossa oli aina Statuksen perustamiseen asti.

 

Marika on oikea tehopakkaus ja parhaimmillaan silloin, kun on kiire ja monta rautaa tulessa.

Laura Hynninen

Laura Hynninen

klinikkaeläinhoitaja

Statuksen perustajajäsen

Laura valmistui vuonna 2009 ja työskenteli Evidensia Hattulan eläinsairaalassa kymmenen vuotta Statuksen perustamiseen asti. Vuonna 2013-2014 Laura työskenteli myös Yliopistollisessa eläinsairaalassa.

 

Laura on erityisen hyvä monitoroimaan anestesiaa ja paljon aikaa vierähtää siksi leikkaussalissa. Laura pyörittää myös omaa hevostalliaan vapaa-ajallaan.

Eläinlääkäriasema Status on Pyynikintorilla, Tampereen keskustassa sijaitseva yksityinen ja täysin suomalainen eläinlääkäriasema.