Henkilökunta

Milla Solja

eläinlääkäri

Milla aloitti eläinlääkärin työt v. 2004 tekemällä sijaisuuksia kunnissa ja eläinlääkäriasemilla ympäri Suomea. Vuodesta 2006 lähtien Milla on työskennellyt pelkästään pieneläinten parissa päivystys- ja sairaalatyössä sekä arkipraktiikassa. Tällä hetkellä Milla pyörittää omaa eläinlääkäriasemaa Tammisaaressa ja päivystää viikonloppuisin Statuksessa.

 

Ammatillisina mielenkiinnonkohteina Millalla on akuuttihoito, sisätaudit ja pehmytosakirurgia.

 

Vapaa-ajan Milla käyttää lähinnä omien eläinten (neljä koiraa ja kaksi kissaa) kanssa puuhasteluun.

Marika Lakkala

Marika Lakkala

klinikkaeläinhoitaja

Statuksen perustajajäsen

Marika valmistui vuonna 2014, mutta aloitti työskentelyn eläinklinikka Viksussa jo vuonna 2013. Sen jälkeen Marika siirtyi Evidensia Hattulan eläinsairaalaan, jossa työskenteli aina Statuksen perustamiseen asti.

 

Marika on oikea tehopakkaus ja parhaimmillaan silloin, kun on kiire ja monta rautaa tulessa.

Laura Hynninen

Laura Hynninen

klinikkaeläinhoitaja

Statuksen perustajajäsen

Laura valmistui vuonna 2009 ja työskenteli Evidensia Hattulan eläinsairaalassa kymmenen vuotta Statuksen perustamiseen asti. Vuonna 2013-2014 Laura työskenteli myös Yliopistollisessa eläinsairaalassa.

 

Laura on erityisen hyvä monitoroimaan anestesiaa ja paljon aikaa vierähtää siksi leikkaussalissa. Laura pyörittää myös omaa hevostalliaan vapaa-ajallaan.

Natalia Tirkkonen

eläinlääkäri

Eläinlääkäriasema Status on Pyynikintorilla, Tampereen keskustassa sijaitseva yksityinen ja täysin suomalainen eläinlääkäriasema.