Henkilökunta

Riikka Tanhua

eläinlääkäri

Riikka valmistui vuonna 2019 Helsingin yliopistosta ja on ehtinyt uransa aikana työskentelemään pieneläinpainotteisessa kuntapraktiikassa, sekä pieneläinsairaalassa ja -klinikalla.

 

Ammatillisina kiinnostuksen kohteina Riikalla ovat erityisesti pehmytosakirurgia, silmäsairaudet sekä diagnostinen kuvantaminen. Lisäksi Riikka on kiinnostunut eläinten käyttäytymistieteistä ja hänelle on erityisen tärkeää eläimen hyvä ja lajin käytöksenmukainen kohtelu myös stressaavilla eläinlääkärikäynneillä.

 

Marika Lakkala

Marika Lakkala

klinikkaeläinhoitaja

Statuksen perustajajäsen

Marika valmistui vuonna 2014, mutta aloitti työskentelyn eläinklinikka Viksussa jo vuonna 2013. Sen jälkeen Marika siirtyi Evidensia Hattulan eläinsairaalaan, jossa oli aina Statuksen perustamiseen asti.

 

Marika on oikea tehopakkaus ja parhaimmillaan silloin, kun on kiire ja monta rautaa tulessa.

Laura Hynninen

Laura Hynninen

klinikkaeläinhoitaja

Statuksen perustajajäsen

Laura valmistui vuonna 2009 ja työskenteli Evidensia Hattulan eläinsairaalassa kymmenen vuotta Statuksen perustamiseen asti. Vuonna 2013-2014 Laura työskenteli myös Yliopistollisessa eläinsairaalassa.

 

Laura on erityisen hyvä monitoroimaan anestesiaa ja paljon aikaa vierähtää siksi leikkaussalissa. Laura pyörittää myös omaa hevostalliaan vapaa-ajallaan.

Eläinlääkäriasema Status on Pyynikintorilla, Tampereen keskustassa sijaitseva yksityinen ja täysin suomalainen eläinlääkäriasema.