Henkilökunta

Henkilökunta

Saara Hiippala

eläinlääkäri
DVM PgCert(Veterinary Medicine and Surgery)

Saara valmistui vuonna 2013 ja on sen jälkeen työskennellyt pieneläinklinikoilla ja pieneläinpainotteisessa sekapraktiikassa ympäri Suomea. Vuosina 2014 ja 2015 Saara teki internatuurin pieneläinsairaalassa Englannissa ja suoritti pieneläinjatkotutkinnon Nottinghamin yliopistossa. Viime vuonna hän läpäisi North American Licensing Examination (NAVLE) -kokeen, ja ECFVG tasokokeet Yhdysvalloissa, josta matka jatkui Sydneyyn Australiaan. Sydneyssä Saara on jäädäkseen ja nauttii töistä hektisessä pieneläinsairaalassa, sekä tekee tutkimusta Fanconi-syndroomasta.  Suomessa ollessaan Saara ottaa vastaan potilaita Statuksen päivystyksessä.

Saaran erityisiä mielenkiinnon kohteita ovat vaativat sisätautipotilaat, moniongelmaiset eläimet, tehohoito, anestesia ja hätätapaukset, mutta ottaa ilolla vastaan myös peruspotilaita rokotuksista korvatulehduksiin.

Marika Lakkala

klinikkaeläinhoitaja

Valmistunut 2014. Työskennellyt klinikkaeläinhoitajana eläinklinikka Viksussa 2013-2016 ja eläinsairaala Evidensia Hattulassa 2016-2018. Perustanut eläinlääkäriasema Statuksen 2018.

Laura Hynninen

klinikkaeläinhoitaja

Valmistunut 2009. Työskennellyt klinikkaeläinhoitajana eläinsairaala Evidensia Hattulassa 2008-2018 ja Yliopistollisessa eläinsairaalassa 2013-2014. Perustanut eläinlääkäriasema Statuksen 2018.

Kaisa Juhajoki

eläinlääkäri

Kaisa tiimeineen hoitaa arkisin kaikki peruseläinlääkäripalvelut, perusleikkaukset ja lisäksi hammashoidot, myös hampaiden poistot ja röntgenkuvaukset. Kaisalla on usean vuoden kokemus hammaskirurgiasta, ja lemmikkien suun hyvinvointi onkin hänellä lähellä sydäntä.

Kaisa valmistui Helsingin yliopistosta v. 2012, ja on tehnyt pieneläinpainotteista praktiikkaa jo kandivuodesta 2009 asti ympäri Suomea sekä kunnanvastaanotoilla että pieneläinklinikoilla. Kaisa on työskennellyt tiiviisti päivystävillä klinikoilla viimeiset vuodet, sekä esimiestehtävissä että päivystävänä eläinlääkärinä eläinsairaalassa. Näin ollen kokemusta kriittistenkin potilaiden hoidosta on kertynyt runsaasti. Lisäksi Kaisa on ollut mukana perustamassa Eläinklinikka Norppaa Savonlinnaan keväällä 2019. Kaisalta löytyy siis monipuolista osaamista kaikenlaisissa pienissä ja isommissakin lemmikin terveysmurheissa. Eläinlääkärinä Kaisa on empaattinen ja helposti lähestyttävä, ja lemmikin sekä omistajan aito kohtaaminen on hänelle tärkeää työssä.

Ammatilliset intohimot suuntautuvat erityisesti kirurgiaan, tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, ensi- ja tehohoitoon, hammashoitoihin ja kokonaisvaltaiseen lemmikin hyvinvointiin. Kaisa jatkokouluttautuu aktiivisesti sekä koti- että ulkomaisilla kursseilla ja kongresseissa.

Kaisa on kotoisin Tampereelta, ja nykyisin asustelee perheineen Kangasalla. Perheeseen kuuluu kolme lasta ja kolme koiraa sekä aviomies.

Eeva Sointu

vastaanottoavustaja